Social

#agresiune taxi #tanara agresata #taximetrist retinut #talharie taxi #taxi

Taximetristul-talhar a fost retinut!

Politistii bucuresteni au retinut luni seara un barbat de 35 de ani, banuit ca este cel care a agresat-o sexual pe o tanara de 23 de ani, in noaptea de 28 februarie, pe un camp de langa Lacul Morii din Capitala. Barbatul, care nu mai activeaza ca taximetrist dupa momentul agresiunii sexuale, nu era sofer la firma Speed Taxi, asa cum a acuzat tanara agresata, spun politistii.

 

Barbatul a plecat de la firma de taximetrie unde lucra chiar a doua zi dupa agresiunea sexuala, el fiind angajat la momentul respectiv la o firma care are o sigla colorata asemanator cu cea a Speed Taxi, al carei nume incepe tot cu S, au explicat pentru gandul surse din Politie.

Politistii l-au audiat pe taximetrist si au reusit sa recupereze telefonul mobil, geanta si o parte din bunurile aflate in ea, pe care barbatul le furase de la tanara, in noaptea agresiunii.

„Precizam ca din ancheta a rezultat ca barbatul, la momentul incriminat, activa ca taximetrist la o alta firma decat la cea la care s-a facut referire in plangerea persoanei vatamate”, informeaza Politia Capitalei, intr-un comunicat de presa.

 

Reprezentantii Speed Taxi au vorbit despre o incercare de defaimare a imaginii companiei inca de la aparitia stirii. „Nu excludem varianta ca aceasta Scrisoare (cazul tinerei agresate, relatat pe internet - n.r) sa fie o incercare nedeontologica de deteriorare si defaimare a imaginii Speed Taxi in fata consumatorilor, cel putin pana la proba contrara”, a precizat compania.

Taximetristul este cercetat in continuare pentru talharie si agresiune sexuala, cazul urmand sa fie instrumentat de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 6.

Sursa foto: specialarad.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea