Social

#sofer #taxa pod giurgiu-ruse # taxa mai mica # taxa pod # pod giurgiu-ruse

Taxe mai mici pentru trecerea podului Giurgiu-Ruse

Vesti bune pentru soferii care trec pe podul “Prieteniei” de la Giurgiu: taxele vor fi reduse, iar partea acestuia din Romania va fi reparata. Bulgaria a refacut deja portiunea sa de pod.

Simeon Djankov, vice- prim ministru si ministru de Finante al Bulgariei, a declarat dupa ce a vizitat Romania ca intregul pod ce leaga orasul bulgaresc Ruse de cel romanesc Giurgiu, peste fluviul Dunarea, va fi renovat in primavara anului viitor.

Ministrul Finantelor Publice din Romania, Gheorghe Ialomitianu , a spus ca in bugetul pe 2012 exista fonduri pentru reconstructia partii romanesti a podului.

Totodata, Ministerul de Finante si cel al Transporturilor din Romania vor trimite o motiune Parlamentului prin care taxa pentru trecerea podului "Prieteniei" sa fie redusa pentru autoturisme.

Guvernul din Bulgaria a aprobat in luna martie propunerea ca taxa pentru trecerea podului sa fie redusa pentru autoturisme de la 6 la 2 euro si pentru microbuze cu pana la 23 de locuri - de la 12 euro la 6 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea