Social

#taxa autostrada #autostrada bucuresti #autostrada suspendata bucuresti

Taxa pentru autostrada suspendata din Bucuresti

Chiar daca autostrada suspendata din Bucuresti se afla la stadiul de proiect, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat intr-o conferinta de presa ca va impune taxa pe soseaua moderna, dupa ce va fi finalizata.

Edilul a prezentat, la conferinta "Conceptul Strategic Bucuresti 2035", planul de dezvoltare a Capitalei pentru urmatorii cinci ani. Cu acest prilej, primarul a precizat ca pentru autostrada suspendata care va lega Soseaua Colentina si Piata Crangasi de Lacul Morii se va percepe o taxa, numita bovinieta.

"Drumul expres va fi construit in parteneriat public privat, cu investitori chinezi. Pentru recuperarea investitiei, avem in vedere trei metode: mentenanta drumului va fi facuta pe banii Primariei, se va institui o bovinieta pentru cei care vor circula pe acolo iar o parte din investitie va fi asigurata si din fonduri guvernamentale ", a explicat edilul.

Lucrarile la autostrada ar trebui sa inceapa la sfarsitul acestui an si ar urma sa dureze un an si jumatate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea