Social

Tatal Constitutiei a crescut fara mama

PSD a avut nevoie de trei sedinte pentru a-l sanctiona pe Iorgovan. In prima s-au decis sanctiunile, iar in celelalte Iliescu si restul avocatilor lui Iorgovan au incercat sa le anuleze.

Dupa ce s-a calmat, Iogovan s-a infatisat miercuri seara spasit liderilor PSD. El si-a cerut scuze si a incercat printr-o pledoarie lacrimogena sa-si motiveze iesirea, sustin mai multi participanti la sedinta. Iorgovan le-a spus liderilor PSD ca nu a facut-o din rautate sau din ura. Sint un om care nu si-a cunoscut mama. Si un astfel de om nu e capabil de ura sau de rautate, ar fi spus Iorgovan intr-un discurs care a fost foarte aproape de a stoarce lacrimi din partea liderilor PSD. Iorgovan a adaugat in apararea sa ca iesirea s-a datorat stresului si faptului ca nu dormise in noaptea de dinainte, preocupat sa lucreze la discursul privind neconstitutionalitatea revocarii lui Vacaroiu.

Avocatii lui Iorgovan

In aparare au sarit Nicolae Vacaroiu, Ioan Solcanu si Doru Ioan Taracila . Acestia s-au abtinut de la votul pentru pedepsirea lui Iorgovan. Ei au motivat ca PSD are nevoie de acesta, ca e o gura de tun importanta, mai ales in contextul problemei cu revocarea presedintilor camerelor. Dupa decizia de sanctionare , aparatorii lui Iorgovan au incercat sa schimbe hotarirea, mutind discutia in grupul PSD din Senat, acolo unde se presupune ca Ion Iliescu domneste neingradit. Astfel, senatorii PSD au convocat ieri-dimineata o sedinta de grup, pentru a-l determina pe Geoana sa renunte la sanctiuni. Razvan Theodorescu si Paunescu au tinut lungi pledoarii, incercind sa explice ca Iorgovan este cel mai bun specialist in drept de pe planeta. Vasile Dincu le-a retezat -o, spunind ca decizia conducerii nu poate fi schimbata, dupa care a parasit sala. La fel si Ilie Sirbu, care a declarat ca pentru ce a facut ar fi trebuit dat afara. Dupa-amiaza, grupul senatorilor PSD a mai facut o sedinta, la care a participat si protectorul lui Iorgovan, Ion Iliescu. Si dupa aceasta sedinta de trei ore, sanctiunile pentru Iorgovan au fost pastrate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea