Social

#tatal biologic #crima arad #declaratii

Tatal biologic al fetitei ucise la Arad, dezvaluiri teribile. Ce a patit micuta in urma cu cateva luni

Tatal biologic al micutei Antonia, fetita ucisa in Arad si aruncata langa un cimitir, a facut primele declaratii despre tragedie. Tatal copilei a aflat din presa ca fetita lui a murit si este in stare de soc. Acesta a facut si cateva dezvaluiri socante despre ceea ce s-a intamplat cu micuta cu cateva luni inainte de aceasta tragedie.

 

„Nici nu stiu ce sa mai spun – sunt coplesit de durere. Pana la ora actuala nu am vorbit cu nimeni. Sunt in soc, nu stiu nimic. Nici nu stiu ce sa explic sau sa spun. Nu am sunat inca autoritatile pentru ca nu stiu inca ce sa intreb. Am auzit atat de multe incat nici aer nu mai am”, a spus Daniel Oancea, la Antena 3.

Fetita din Arad, internata la spital in urma cu doar cateva luni

Tatal Antoniei lucreaza in Olanda si spune ca va veni in tara pentru a-si lua baiatul. Acesta a marturisit ca nu este prima oara cand copiii lui sufera. In urma cu doar cateva luni, copila de patru ani a fost internata cu arsuri intr-un spital din Franta.

„Eu stiu ca ea avea grija foarte bine de copii, de aia si cand ne-am despartit pe 30 decembrie anul trecut a plecat in Romania cu copiii si am crezut ca sunt pe maini bune. Apoi, ea s-a cuplat cu un alt baiat, nu stiu, nu-l cunosc.

Am avut o problema cu ea anul trecut. A ars copiii si… Cand a fost cu acest domn in Paris. Fata a stat 12 zile in spital in Paris. Anul trecut cand ne-am despartit, ea a cunoscut un baiat. A venit, a luat-o din Romania si a plecat cu copiii si dupa trei luni de zile am aprobat ca sa poata sa plece cu copiii din tara ca sa se duca la noua ei iubire.

Si a plecat in septembrie si in noiembrie m-a sunat ca s-au accidentat fata cu baiatul, ca s-au ars, mancarea cu cartofi a cazut peste ei, iar eu am plecat din Olanda in Paris si mi-am luat copilul acasa, apoi m-am dus si am luat-o si pe ea, pe fata, din spital”, a mai spus barbatul pentru aceeasi sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea