Social

#calin popescu tariceanu #romaina putere #piesa de teatru #tariceanu basescu

Tariceanu: Romania nu este guvernata

Conferinta de joi a premierului Emil Boc este cea mai buna dovada ca Romania nu este guvernata, in opinia fostului sef al Executivului Calin Popescu Tariceanu.

Tariceanu scrie pe blogul sau ca ceea ce s-a intamplat joi este actul 3 din piesa de teatru : "Bomba fumigena".

"Actul 1 a fost demisia lui Gabriel Oprea , actul 2 - dezbaterea privind modificarea Constitutiei , actul 3 - razboiul declarat pensionarilor. Emil Boc ne-a spus astazi ca va lupta impotriva "nesimtitilor" cu pensii mari.

Pentru politicienii din PD-L si PSD, nu conteaza ca actorilor, medicilor sau profesorilor cu experienta le este interzis un drept fundamental: dreptul la munca.

Romanii trebuie sa vada ca politicienii de la putere lupta pentru binele natiunii si impotriva dusmanului de clasa. Suna cunoscut? Pentru Emil Boc, dusmanul de clasa este pensionarul " nesimtit " (termen folosit de premier). Din cauza lui economia merge prost si din cauza lui nu sunt bani", potrivit fostului premier.

Tariceanu sustine ca "piesa de teatru" este o diversiune a coalitiei PSD+PC-PD-L pentru ca nu poate, nu stie cum si nu are solutii: "De ce aceasta piesa de teatru? De ce politicienii de la putere vin cu astfel de diversiuni, in loc sa guverneze? Raspunsul este unul simplu: guvernul PSD- PD-L nu poate, nu stie cum si nu are solutii".

Fostul sef al Executivului ii acuza pe politicienii de la PSD si PD-L ca promisiunile pe care le-au facut in campanie nu au nici o acoperire economica...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea