Social

#reluare activitati #stare de urgenta #tariceanu #pandemie # coronavirus romania

Tariceanu cere reluarea activitatilor in toata tara

 

 

Catalin Popescu Tariceanu, Presedintele ALDE cere reluarea imediata a activitatilor in toata tara. Acesta sustine ca ”starea de urgenta nu presupune ca blocam tot”.

 

Tariceanu a spus ca primii care trebuie sa faca asta sunt parlamentarii, pentru a da un exemplu poporului.

 

Acesta a mai declarat ca a vorbit cu parlamentarii pentru ca Legislativul sa-si reia activitatea, “cu niste minime masuri de siguranta”, pentru a oferi exemplu pentru intreaga tara.

 

”Nu inteleg ce se intampla, de ce este oprita administratia, ministere intregi. Am vorbit cu colegii de la Parlament, cu presedintele Camerei Deputatilor, cu vicepresedintele Senatului, sa reluam activitatea la Parlament. Nu inteleg de ce Parlamentul trebuie sa stea acasa. Toti functionarii, toti parlamentarii, haideti sa venim la treaba, ca nu asta este o problema. Cu niste minime masuri de siguranta putem sa reluam activitatea. Si cred ca ar fi si un exemplu bun pentru intreaga tara. Toata lumea isi pune problema sa reia activitatile economice cu instituirea masurilor sanitare absolut necesare”, a declarat liderul ALDE, potrivit stirileprotv.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea