Social

Tariceanu a semnat acordul pentru fondurile europene

Calin Popescu-TariceanuPremierul Tariceanu si comisarul european pentru politica regionala, poloneza Danuta Hubner, au semnat acordul dintre Guvernul Romaniei si Comisia Europeana privind Cadrul Strategic National de Referinta. Astfel, Romania va primi de la Comisia Europeana, in perioada 2007-2013, aproximativ 19 miliarde de euro, reprezentand Fonduri structurale si de coeziune . Documentul ce a fost semnat stabileste prioritatile de investitii pentru aceste fonduri, prioritati detaliate in cadrul celor sapte programe operationale, care sunt in curs de aprobare la Bruxelles. Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat, astazi, ca fondurile europene nerambursabile constituie unul din avantajele principale ale integrarii europene a Romaniei, iar prioritatea numarul unu a Guvernului este realizarea unui grad inalt de absorbtie si consolidarea capacitatii administrative pentru gestionarea acestor fonduri. Romania este cel de-al 15-lea stat membru al Uniunii Europene care finalizeaza negocierile acestui acord.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Experti Cariera

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Cum iti gasesti un job pe timp de criza?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.