Social

#targ # allpack #romexpo #ropeco

Targul ALL PACK se deschide la ROMEXPO

In perioada 19 - 23 octombrie, in cadrul complexului expozitional ROMEXPO are loc expozitia internationala pentru ambalaje, materiale si echipamente specifice "ALL PACK". ROPECO Bucuresti, furnizor de echipamente pentru etichetare, marcare si materiale de impachetat, doreste sa iti prezinte, cu aceasta ocazie, solutii coduri de bare si saci securizati pentru transport valori.

In cadrul expozitiei internationale pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice se vor efectua teste si demonstratii pe echipamentele de imprimare etichete, coduri de bare, carduri, terminale mobile, cititoare coduri de bare si solutii de captura a datelor.
- Solutii de identificare automata a datelor;

- Solutii de infrastructura pentru depozite / retail;

- Solutii de imprimare coduri de bare;

- Solutie de imprimare carduri;

- Solutii RFID;

- Consumabile imprimante coduri de bare;

- Plicuri auto-adezive pentru curieri;

- Saci securizati pentru transport valori;

- Saci de inalta siguranta pentru transport numerar;

- Saci transparenti pentru Duty Free.

Compania ROPECO va asteapta la targul ALL PACK in pavilionul C3, stand 20.

Programul de vizitare este intre orele 10.00 - 18.00.

ROPECO Bucuresti este o societate mixta romano-elvetiana, infiintata in anul 1993, specializata in comercializarea si mentenanta unei game largi de echipamente si solutii de inalta performanta, dezvoltate de producatori de traditie din Japonia, Germania, Italia sau SUA.

ROPECO Bucuresti ofera solutii si echipamente pentru copiere, scanare si printare, pentru gestiunea numerarului, pentru distrugerea securizata a datelor, pentru managementul liniilor de productie si a depozitelor si pentru gestiunea deseurilor.

Cu peste 6000 de echipamente distribuite numai in ultimii 5 ani, ROPECO Bucuresti si-a dezvoltat un portofoliu de clienti care include companii cu renume intern si international, din Romania si Republica Moldova.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea