Social

Targ online de joburi pentru absolventii de facultate

Tinerii care termina facultatea in aceasta vara pot participa, incepand de azi si pana pe 15 august, la „Targul Online pentru Absolventi", pe care compania Catalyst Recruitment Solutions il organizeaza pe site-ul www.hipo.ro.

Potrivit organizatorilor, absolventii din 2008 vor putea alege din peste o mie de joburi in Bucuresti, Timisoara, Iasi si Cluj-Napoca.

Totodata, tinerii pot intra accesa si oferta nationala de masterate si programe de internship . Domeniile cel mai bine reprezentate sunt achizitii-logistica, bancar-financiar, contabilitate, inginerie, IT, consultanta, management trainee sau vanzari.

Pentru vorbitorii de limbi straine, in special de limba germana, o oferta bogata vine din partea companiilor Accenture, HP sau Genpact. Companiile partenere ale „Targului Online pentru Absolventi" sunt Accenture, Capgemini, Microsoft, HP, Continental, Unicredit Tiriac Bank, BCR administrare fond de Pensii, Movidia, Regatta si Mega Image .

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea