Social

#masaj #joburi #tineri #ospatar #domeniu hotelier #barman #receptionier

Targ de joburi in domeniul hotelier la Bucuresti

Un nou targ de joburi in domeniul hotelier va avea loc la Bucuresti in perioada 13-14 aprilie. Hoteluri si resorturi de lux din Grecia ofera peste 299 de joburi la Editia a XII-a HappySummer JobFair.

Candidatii ideali pentru joburile oferite in industria hoteliera trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani, sa fie absoventi de liceu, sa vorbeasca fluent limba engleza sau alte limbi straine.

De asemenea, se cauta atat persoane calificate, cat si tineri fara experienta. Joburile oferite sunt pentru resorturi exclusiviste din Insulele Creta, Rhodos, Kos si Corfu, iar posturile sunt de receptioner, valet, ospatar, barman, animator copii, camerista, spa assistant, maseur, salvamar, ajutor bucatar, gradinar si lucrator mentenanta.

Contractele de munca sunt sezoniere, pentru o perioada de 3-6 luni, iar salariile variaza intre 400 si 600 de euro net/luna.

Persoanele interesate pot merge la interviuri, incepand cu ora 11.00, la Scoala de Turism ICEP HOTEL SCHOOL, situata pe Strada Patrascu Voda nr. 9, zona Piata Universitatii.

Sursa foto: mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea