Social

Targ de carte de arhitectura, arta & design

In perioada 18- 19 aprilie KLUDIstudio in parteneriat cu Libraria Carturesti va asteapta la cea de-a treia editie a expozitiei si targului de carte de arhitectura , arta si design 757 books & magazines - volume III.

Evenimentul va avea loc in incinta KLUDIstudio, un spatiu dedicat de KLUDI arhitectilor, designerilor si tuturor celor interesati de arhitectura si design-ul contemporan.

Pe 18 aprilie, la orele 19.00 criticul de arhitectura si directorul revistei Arhitectura Constatin Goagea va vorbi despre cele mai neconventionale si inovatoare materiale si tehnologii folosite astazi in arhitectura fatadelor, despre felul in care proiectarea corecta a fatadei inseamna folosirea responsabila a energiei in interiorul cladirii si despre interactiunea dintre design, tehnologie si confort.

Discursul sau porneste de la doua prestigioase publicatii ale editurii elvetiene Birhauser realizate in colaborare cu Detail - Building skins si Climate Design. Solutions for buidings that can do more with less technology - pe care le veti putea rasfoi si achizitiona la acest targ.

KLUDIstudio defineste un concept nou in pesajul concept store -urilor romanesti, realizand un mediu destinat intalnirilor intre specialistii in arhitectura si design, propunand un spatiu de tip lounge care doreste sa gazduiasca in viitor o serie de evenimente culturale si profesionale.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea