Social

#pierdere certificat verde #certificat verde #doza a treia #covid #vaccin

Tara in care cetatenii pierd valabilitatea certificatului verde daca nu fac doza trei de vaccin anti-covid

In Israel, cetatenii care nu vor face si a treia doza de vaccin anticovid ar putea pierde certifcatul verde.

 

Conform noilor masuri, inclusiv pe cei vindecati de boala sa faca rapelul, pentru a fi eligibili pentru certificat.

Desi neconfirmat inca de autoritati, incepand cu 3 octombrie, cei care nu au facut doza a treia de vaccin la sase luni dupa a doua doza nu vor mai avea certificat verde, necesar pentru a intra in anumite localuri si pentru a participa la anumite evenimente. Vor fi nevoiti sa prezinte un test negativ la Covid, conform Mediafax.

Cei carora li se va retrage permisul verde saptamana viitoare vor trebui sa stea in carantina timp de cel putin o saptamana daca au fost in contact cu o persoana confirmata cu coronavirus. Peste un milion de israelieni vor pierde certificatul verde, cand noile reguli intra in vigoare, respectiv duminica.

Intre timp, disputa premierului Bennett cu oficialii din domeniul sanatatii continua: „Respect foarte mult expertii medicali si le apreciez munca, dar impunerea de noi restrictii asupra cetatenilor israelieni nu este politica acestui guvern. In ciuda presiunilor, ne vom abtine in aceasta etapa de la noi restrictii asupra populatiei".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea