Social

#studenti #facultate #admitere facultate

Tara fara niciun student in anul I. Iata de ce au picat admiterea toti candidatii

Toti cei 25.000 de candidati inscrisi la examenul de admitere in invatamantul superior in statul african Liberia au picat. Niciunul dintre acestia nu a reusit sa obtina o nota de trecere, de aceea cele doua universitati din aceasta tara nu vor avea studenti in acest an scolar, care debuteaza in luna octombrie.

Imediat dupa afisarea rezultatelor, candidatii au ramas uimiti si au declarat ca nu le vine sa creada ca nimeni nu a reusit sa intre la facultate. Purtatorul de cuvant al uneia dintre universitatile din Liberia a declarat ca aceasta decizie se va mentine si ca nu se vor lasa influentati emotional de plangerile candidatilor.

Ellen Johnson Sirleaf, presedintele tarii si laureata a premiului Nobel pentru Pace, a declarat, oficial, ca sistemul de invatamant este la pamant si ca multe dintre unitatile scolare de abia isi revin dupa razboiul civil de acum 10 ani.

Sursa foto: abroadstudy.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea