Vacante

# infectare covidd #carntina #coronavirus #tara #turisti

Tara care a reusit sa treaca peste pandemie fara niciun caz de covid, infectata, acum, de turisti

Situatie incredibila. Tara care a reusit sa nu inregistreze niciun caz de Covid-19 de la inceputul pandemiei, pana in prezent, si-a redeschis granitele pentru turisti. Odata cu venirea turistilor, cazurile de Covid au explodat.

 

Este vorba despre Republica Kiribati, o tara din Oceania. Pe toata durata pandemiei, tara nu a inregistrat niciun caz de Covid. Dupa doi ani Kiribati a decis sa-si redeschida granitele pentru turisti.

Odata cu deschiderea granitelor, numarul de cazuri de covid au crescut drastic.

Doar intr-un singur zbor international, plin de turisti, doua treimi din pasageri au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Pasagerii au fost plasati in carantina, insa mult prea tarziu. Saptamana trecuta, un agent de securitate de la centrul de carantina a fost, de asemenea, testat pozivit. Ulterior, alte doua cazuri au fost depistate in comunitate.

Aceasta situatie a dus la reinchiderea granitelor si la reinstituirea unuilockdown total, cu scoli inchise si oameni care nu pot iesi din casa daca nu au un motiv bine intemeiat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea