Social

Tara ca un geamantan

Nimeni n-avea habar pana mai ieri ca pompierii protapiti in fata hotelului Marriott, care il aparau cu arma la baioneta pe domnul Taher de Garda Financiara , sunt chiar eroii nostri din Dealul Spirii.
 
Ce cautau ei oare in fata impozantului acvariu cu pesti, unde parasutele autohtone dau si ele piept cu basbuzucii economiei de piata?

Gestul firmei Louis Vuitton de a-i baga in cufar mi se pare de-a dreptul moral, caci nu se facea ca acei fii de plugari sa vada nevazutul si sa asiste impietriti la blaturile si gainariile puse la cale in acel lacas de pierzanie cu damf de fotbal si politichie damboviteana.

Daca e sa stam stramb si sa judecam drept, ’geaba au sunat baietii in trambitele lor de piatra chiar si in epoca de aur, cand buldozeristii lui ’nea Nicu, aducand un omagiu tardiv Imperiului Otoman, au facut una cu pamantul vechea cazarma si cartierul din Dealul Spirii.

Nimeni n-a sarit atunci sa stinga palalaia, asa ca lasati-i, bre , sa stea la murat in dulapul domnului Vuitton si plangeti-le mai bine de mila urmasilor lor dotati cu furtunuri blegite, cu bideuri pe patru roti si tulumbe cu ejaculare precoce , care au asistat neputinciosi cum se pravalesc clopotele bisericii evanghelice din Bistrita, ca un semn ca dracul ne tine pe toti in geamantan.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea