Social

#dans #salsa #rumba #tango # Arthur Murray

Tango, Rumba si Salsa, cele mai iubite stiluri de dans

Studioul de dans Arthur Murray din Bucuresti, franciza a celei mai mari retele de scoli de dans din lume, a implinit in aprilie 2 ani de la deschiderea oficiala in Romania.

Cele mai iubite stiluri de dans

In primii 2 ani de prezenta in Bucuresti, cele mai iubite stiluri de dans de societate de catre adultii amatori care isi doresc sa urmeze cursuri de dans au fost Tango, Rumba si Salsa.

Vals, Cha-Cha si Rock-n-roll sunt dansurile care urmeaza in topul preferintelor celor peste 1000 persoane care au participat la lectii de dans in studioul Arhur Murray situat in zona Herastrau din Capitala, de la deschidere si pana in prezent.

Cele mai populare „motive” pentru a dansa: in cautarea relaxarii

Eliminarea stresului, tonifierea si dorinta de a petrece timp intr-o activitate fizica placuta si relaxanta sunt cele mai intalnite motivatii care ii fac pe adultii din Bucuresti sa paseasca pe ringul de dans al scolii Arthur Murray.

„Viteza cu care dansul elimina stresul acumulat in viata de zi cu zi si beneficiile sale fizice si psihice imediate sunt principalele motive pentru care studentii vin la dans initial. Dupa aceea, acestia descopera o multime de alte beneficii. Posibilitatea de socializare cu persoane cu preocupari similare, buna dispozitie sau distractia, datorate sistemului unic de predare din reteaua Arthur Murray, precum si atmosfera deosebit de placuta si intotdeauna pozitiva din studio sunt motivele pentru care studentii revin la lectiile private, cele de grup si bineinteles la petrecerile organizate frecvent” declara Cristina Ardelean, Administrator Arthur Murray Bucuresti.

Socializarea si distractia in pasi de dans

In cei 2 ani de la deschiderea scolii de dans Arthur Murray din Bucuresti, au fost organizate peste 200 de petreceri si evenimente cu dans, pentru socializare intre studenti si buna dispozitie. Petrecerile tematice si evenimentele frecvente cu dans pentru amatori sunt ocazii ideale pentru a intalni persoane noi.

"Suntem singura scoala de dans din Bucuresti care pune accentul pe organizarea evenimentelor de dans premium pentru amatori. Petrecerile tematice si evenimentele organizate in cadrul scolii, in locatii externe sau international reunesc persoane care au descoperit prin dans o modalitate noua de a-si petrecere timpul liber si de a face networking de calitate", adauga Cristina Ardelean.

Socializarea si petrecerea timpului liber intr-o maniera distractiva, dar care sa implice miscare, sunt beneficiile cele mai cautate si la nivel mondial in cadrul retelei de peste 280 de scoli de dans Arthur Murray.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea