Social

#lamborghini #bugatti veyron #accident

Tanarul de 23 de ani, care a facut praf un Lamborghini si a accidentat trei persoane, asteapta acum sa conduca un Bugatti Veyron de peste 1 milion de euro

Un alt caz socant, de asta data in Bucuresti. Cazul unui tanar de 23 de ani cu principii simple si directe: "Cand ai bani si o duci bine, nimeni nu se ia de tine", spune Catalin Plapcianu . Caci despre el e vorba, despre un tanar devenit celebru dupa o cursa periculoasa din Capitala. O cursa care s-a sfarsit cu un Lamborghini facut praf si... cu doua tinere in spital.


Parinti cu afaceri banoase si foarte protectori cu fiul lor. Acesta a fost "norocul'' printului din Dorobanti . catalin plapcianu a asteptat noua luni masina pe care avea sa o faca praf in 24 de ore de la momentul livrarii. In ziua in care a luat, in sfarsit, cheile de la Lamborghini, a incercat-o intr-o cursa cu un prieten. Lupta stransa: Murcielago vs Gallardo. Pista aleasa? Calea Dorobanti .

Citit continuarea in Realitatea

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea