Social

Tanara violata de un taximetrist recidivist

O tanara de 22 de ani din Capitala a trait, chiar de Ziua Indragostitilor, cosmarul vietii ei.

Aproape de miezul noptii, dupa ce a iesit de la dentist , fata a luat un taxi din strada ca sa ajunga acasa. Pe drum insa a realizat ca soferul mergea spre o alta directie. De la Big Berceni , taximetristul Alexandru Baranga, un talhar si violator recidivist, l-a luat in masina pe Ionel Constantin si, impreuna, au mers acasa la Florin Flamanzeanu, din Vidra, Ilfov unde, o noapte au violat-o pe biata fata. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, nemernicii au batut-o si i-au luat telefonul mobil si toti banii pe care-i avea la ea. Abia spre dimineata violatorii au lasat-o sa plece.

Dupa o luna de la incident, cei trei violatori au fost arestati. Fata le retinuse chipurile, dar si faptul ca fusese transportata cu un taxi al firmei Taxi Club, al carui indicativ l-a memorat. Soferul masinii a fost luat, acum doua zile, dintr-un spital din Bucuresti, unde era internat pentru dezintoxicare , acesta fiind toxicoman .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea