Social

Tamas sta o luna

Fundasul tricolorilor a suferit o fisura la degetul mic al piciorului stang in amicalul cu Rusia, scor 3-0.

Pe langa Cristi Chivu, care risca sa piarda Euro 2008 daca se loveste iarasi la umar, un alt fundas al echipei nationale a Romaniei are probleme medicale. Gabriel Tamas s-a accidentat in minutul 32 al meciului cu Rusia si nu a mai putut continua partida, fiind inlocuit trei minute mai tarziu.


Ieri, Tamas a aflat ca a suferit o fisura la degetul mic al piciorului stang. Fotbalistul lui Auxerre va fi nevoit sa stea trei saptamani cu piciorul imobilizat intr-o fasa ghipsata. In total, Tamas va lipsi de la partidele echipei intre patru si cinci saptamani. In mod normal, daca recuperarea decurge normal, jucatorul nu este in pericol sa piarda Campionatul European din vara. Tamas ar putea juca si in meciul amical cu Muntenegru, ultimul inaintea turneului final.


Victorii rasunatoare in amicale


Celalalt jucator din defensiva cu probleme de sanatate, Cristi Chivu, se roaga sa nu se mai accidenteze la umar in cele 11 partide pe care le mai poate juca in acest sezon. „Ma vedeti pe teren in meciuri importante fara sa ma plang. Nu voi avea probleme cu umarul daca nu voi mai suferi vreo luxatie in partidele ramase de jucat in acest sezon".

Tricolorii se descurca in general excelent in partidele de pregatire. In afara de sincopa din Israel, Romania a invins Spania in toamna anului trecut, provocand singura infrangere a selectionatei iberice in amicalele din ultimii doi ani. Prima noastra reprezentativa a bifat si o victorie la scor in fata Germaniei, in primavara lui 2004, succes uimitor care nu a fost continuat pe masura si in partidele cu miza.

„Va fi altceva cand vor fi meciuri oficiale, insa aceasta partida imi da sperante pentru viitor. Acum nu trebuie sa ne entuziasmam si sa credem ca suntem buricul pamantului. Au fost si lucruri mai putin bune, dar le vom remedia", a spus Piturca.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea