Social

Taher vrea doi jucatori de la Steaua

Noul patron din Giulesti , Fathi Taher , proaspat intrat in lumea fotbalului autohton, vrea sa transfere doi jucatori de la Steaua, sustinand ca este deja in tratative cu respectivii sportivi.

Taher este foarte suparat pe Becali care a anuntat inainte de incheierea campionatului de transferurile lui Sapanaru si Bozovic .

"Becali poate sa incerce sa cumpere jucatori de la Rapid, e liber sa incerce, dar nu inseamna si ca va reusi. La Rapid nu e vorba de bani. Daca vor pleca jucatori din Giulesti, vor pleca pentru ca nu ii mai putem tine noi, ca le expira contractul sau ca nu mai avem nevoie de ei, nu pentru a scoate bani pe ei."

Noul actionat din Giulesti a anuntat ca echipa sa nu vrea banii lui Gigi Becali:

" Gigi Becali sa isi tina banii la el, la Rapid nu ii poate da. Luam noi de la el, sunt doi jucatori de la Steaua cu care acum suntem acum in negocieri. E posibil sa ii luam. Nu pot sa va spun cine sunt cei doi. Sunt in discutii cu mai multe cluburi, nu doar cu noi"

Taher ii vrea pe Badea si Rada

In prima instanta Becali a negat faptul ca Rapid ar putea sa transfere vreun jocator de la Steaua, dupa care s-a razgandit.

"Aaa, daca e vorba de Rada si Badea, atunci Taher nu mai minte. Dar eu nu vreau sa vorbesc despre transferuri acum, ci doar dupa finalul campionatului", a declarat patronul din Ghencea.

Nu se stie exact daca Taher a anuntat aceste trasferuri doar ca sa agite spiritele sau chiar sunt reale. Oricum Rada nu este multumit de statutul de rezerva de la venirea lui Marius Lacatus pe banca Stelei, iar transferul acestuia este aproape sigur.

In aceeasi situatie se afla si Vali Badea care si-a pierdut locul in primul 11 in favoarea lui Pepe Moreno , acesta jucand doar in patru meciuri in retur.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea