Social

Tadici: Plec de la Oltchim pentru ca nu-mi plac compromisurile!

In cursul zilei de miercuri, Gheorghe Tadici si-a reziliat contractul cu echipa de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea , declarand ca a pus capat unui ciclu din cariera sa pentru a evita eventualele compromisuri. Mai mult, selectionerul nationalei de handbal feminin a precizat ca a primit in acest moment numeroase cereri de a antrena alte cluburi, dar va lua o decizie dupa ce va analiza foarte bine fiecare oferta in parte.

„Eu si domnul Roibu ne-am strans mana si am reziliat un contract pe cale amiabila . Nu sunt un om care face compromisuri si tocmai de aceea am plecat. S-a incheiat un ciclu din viata mea si va incepe altul. A fost o perioada foarte frumoasa. Acum am cinci oferte printre care si una de la Zalau, dar nu voi merge aici. Printre oferte sunt si de la echipe masculine si as fi interesat sa antrenez baieti”, a declarat Tadici, imediat dupa „divortul” de Oltchim.

Tehnicianul a tinut sa precizeze ca nu va influenta viitorul fostei sale echipe, in ceea ce priveste transferurile de jucatoare. Si asta in cazul in care Tadici declarase cu nu mult timp in urma ca va lua cu el nu mai putin de sase handbaliste, daca isi va rezilia contractul cu echipa din Ramnicu Valcea . Totusi, antrenorul a vorbit si despre una din nemultumirile conducerii fata de el: „Mi s-a reprosat ca am relatii prea deschise cu presa. Mi se pare cam deplasat, dar asa mi s-a spus”.

Cum era de asteptat, reactiile nu au intarziat sa apara. Cel mai ingrijorat de aceasta despartire a fost chiar presedintele Federatiei Romane de Handbal. Cristian Gatu a mentionat ca va analiza absolut toate detaliile acestui eveniment nedorit, fiind de parere ca jucatoarele au fortat oarecum aceasta demisie.

„Eu voi cere in scris cate o informare de la cele doua parti implicate in aceasta despartire si apoi voi analiza situatia. In cazul in care voi afla ca unul din motive este ca jucatoarele care sunt si la nationala nu l-au mai dorit, atunci apare o mare problema”, a declarat Gatu.

Insa problema cea mare nu este legata de viitorul echipei Oltchim, care si-a gasit din cate se pare un inlocuitor, ci chiar de prima reprezentativa a handbalului feminin din Romania. Tadici este selectionerul nationalei, iar despartirea de Ramnicu Valcea ar putea aduce mari schimbari in lotul pe care il antreneaza. Iar lucrurile se complica si mai tare, daca stam sa ne gandim ca Jocurile Olimpice de la Beijing se apropie cu pasi repezi...

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea