Social

#medicamente #taxa clawback #medicamente ieftine

Sute de medicamente ieftine pot disparea de pe piata

Sute de medicamente cu pret accesibil ar putea sa dispara de pe piata, dupa ce autoritatile au respins orice propunere formulata de reprezentantii industriei farmaceutice in legatura cu modificarea taxei clawback, avertizeaza producatorii.

Companiile membre ale Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice din Romania (APMGR) au anuntat, marti, ca discutiile cu Guvernul pe marginea revizuirii acestei taxe au esuat.

"Nu mai putem participa la discutii in care se aude o singura voce si in care singurul interes este cel financiar, ignorandu-se efectele economice si sociale deosebit de grave pe care aceasta taxa le produce. Cerem, inca o data, implicarea personala a premierului Victor Ponta si a ministrului Finantelor Publice, Florin Georgescu, pentru deblocarea situatiei", a declarat Laurentiu Mihai, directorul executiv al APMGR, citat de Mediafax.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea