Social

#georgia #razboi #caucaz

Sute de georgieni au aprins lumanari in memoria victimelor razboiului

In timp ce mii de georgieni incep sa-si caute adapost departe de bombardamentele rusesti, locuitorii din Tbilisi s-au adunat, sambata seara, in numar mare in centrul capitalei. Au aprins lumanari in memoria victimelor acestui conflict si au cerut Rusiei sa puna capat violentei.

Demonstrantii s-au adunat in apropierea cladirii Parlamentului georgian , in piata Revolutiei. Cei prezenti au scris cu lumanari "Opriti Rusia" si au cerut comunitatii internationale o interventie mai ferma pentru inchierea conflictului.

Sambata, presedintele georgian Mihail Saakasvili a vizitat un spital din Tbilisi unde sunt ingrijite victimele bombardamentelor. El a spus din nou ca spera ca se va semna un acord de incetare a focului cat mai curand si a cerut la randul sau Rusiei, sa inceteze atacurile.

De la inceputul conflictului 150 de cetateni georgieni, printre care 40 de civili au murit si cel putin 400 au fost raniti. Bilantul anuntat de ministrul georgian al Afacerilor Externe, nu include insa victimele bombardamentului de sambata, asupra orasului Gori .


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea