Social

#gabriel oprea #protest sediu psd #membrii ilfov #protest sustinere

Sustinatorii lui Oprea din Ilfov protesteaza in Kiseleff

Aproape 300 de sustinatori ai ministrului de Interne, Gabriel Oprea , din organizatia PSD Ilfov au organizat marti un protest in fata sediului central al partidului, din Kiseleff.

Gigi Netoiu, vicepresedintele organizatiei PSD Ilfov, a declarat ca decizia de retragere a sprijinului politic poate fi luata doar in cadrul organizatiei Ilfov, nu in cadrul Biroului Permanent Centralal PSD.

"Aceasta masura de retragere a sprijinului politic poate fi luata doar in cadrul organizatiei noastre. Se stia de aceasta actiune, dar nu este nimeni din conducere aici. Nu este o actiune de forta ci o actiune de a fi solidari cu Oprea, a ajuns acolo pe meritul lui. Eu am lucrat 10 ani in acest minister si stiu ca este unul sensibil. Asa cum am fost buni la alegeri asa sa fim respectati si acum", a declarat Netoiu.

Acestia protesteaza in curtea sediului central al PSD impotriva deciziei BPN de a-i retrage sprijinul politic lui Oprea si de a propune excluderea lui din partid.

Dupa ce liderii PSD i-au retras sprijinul politic lui Oprea, din cauza sfidarii opiniei acestora in cazul numirilor secretarilor de stat, membrii filialei PSD Ilfov au refuzat luni sa se "afilieze" ideii partidului. Acestia nu au agreat decizia de sanctionare luata in dreptul ministrului de Interne.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea