Social

#imobile nationalizate #suspendare #despagubiri

Suspendarea despagubirilor pentru imobilele nationalizate se prelungeste pana pe 15 mai 2013

Guvernul urmeaza sa prelungeasca pana la 15 mai 2013 perioada in care nu va acorda despagubiri pentru casele nationalizate, se arata intr-un proiect de ordonanta de urgenta.

Motivatia Guvernului Ponta este aceea ca reluarea procesului ar necesita aproximativ 1,5 miliarde lei, iar aceste cheltuieli ar afecta tinta de deficit pentru 2012.

Cabinetul Ungureanu anuntase in urma cu doua luni ca Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor nu va mai acorda despagubiri pentru proprietatile nationalizate timp de sase luni, interval care expira la 1 iulie 2012.

"Suspendarea aplicarii unor dispozitii din titlul VII al Legii nr. 247/2005 privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei, precum si unele masuri adiacente, expira la data de 1 iulie 2012. Emiterea titlurilor de plata incepand cu aceasta data ar conduce in anul 2012 la un impact suplimentar de circa 1,5 miliarde lei care ar afecta tinta de deficit stabilita pentru acest an", potrivit proiectului de ordonanta de urgenta al actualului Executiv.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea