Social

#jaf casa de schimb valutar #furt bucuresti

Suspect arestat in cazul furtului de la casa de schimb valutar din Piata Unirii

Femeia suspectata ca ar fi participat la actiunea in urma careia au fost furati 100.000 de euro de la casa de schimb valutar din zona Piata Unirii a fost capturata si dusa la Sectia 10 de Politie.

Alexandru Niculae, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat ca femeia a fost retinuta pentru 24 de ori si urmeaza sa fie anchetata de procurorii Tribunalului Bucuresti.

Initial, politistii au anuntat ca la comiterea furtului de la casa de schimb valutar ar fi participat doi barbati. Cei doi s-au dat drept politist, respectiv comisar al Garzii Financiare si au cerut sa verifice banii, pretextul invocat fiind unele nereguli pe care le-au gasit.

Potrivit unui angajat al unui magazin de optica afla in vecinatatea casei de schimb, in momentul comiterii furtului in zona respectiva a fost o pana de curent , camerele de supraveghere nefunctionand in acest timp.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea