Social

#bijuterie #bijuterii #cel mai frumos magazin

Cel mai frumos magazin din lume se afla in tara noastra. Afla unde!

Titlul de cel mai frumos magazin din lume a revenit anul acesta unei companii romanesti de bijuterii, in urma unei competitii internationale ce s-a desfasurat in Statele Unite ale Americii. La aceasta competitie au participat 500 de marci de renume, printre care Tiffany's sau Apple Store.

Pentru amenajarea faimoasei bijuterii, proprietarul a investit 800.000 de euro, iar aceasta se intinde pe o suprafata de 100 de metri patrati. Rezultatul este insa unul uimitor, deoarece, atunci cand intri in el, ai impresia ca nici nu este un magazin.


Bijuteria a fost infiintata in urma cu 15 ani in Targu-Mures, iar la inceput era un simplu atelier. Acum insa, acesta s-a transformat intr-o bijuterie de renume international.

Acum, magazinul de bijuterii de acum 15 ani a fost mutat la Bucuresti, iar acesta arata mai degraba ca o galerie de arta, pretioasele nestemate fiind prezentate in rame de tablouri superbe.



Juriul care i-a acordat premiul de cel mai frumos magazin din lume a apreciat in special ingeniozitatea expunerii bijuteriilor, dar si pardoseala din granit si inox. De asemenea, nu au fost trecute cu vederea nici superbele vitrine din fier forjat, mozaic de sticla colorata si tavanul de peste o mie de bucati de oglinda lucrate manual.



Sursa foto: antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea