Social

#inmormantare #veronica bulai #surorile gabor

Surorile Gabor isi conduc astazi mama pe ultimul drum

Veronica Bulai, mama celebrelor surori Monica si Ramona Gabor, va fi inmormantata astazi, la cimitirul Sarata, la cativa kilometri de Bacau, in jurului orei 14.00.

Desi sunt devastate de durere, cele trei surori Gabor, Monica, Ramona si Alina, au reusit sa se mobilizeze si sa puna la punct toate detaliile inmormantarii.

Monica Gabor a facut un gest destul de bizar duminica in biserica. Ea a fotografiat tot ceea ce tinea de mama sa: cosciugul, coroanele, sicriul si tabloul cu imaginea mamei sale. Aseara, Monica a explicat insa gestul sau ciudat.

"Mami a murit pentru ca a vrut sa faca poze pentru noi. Acum fac eu poze pentru mami”, a marturisit Monica.

Veronica Bulai, mama Monicai si a Ramonei Gabor, a murit in timp ce se afla intr-un pelerinaj la manastirile din Oltenia, mai exact in zona Polovragi, Gorj. Femeia a decedat dupa ce un bolovan de 7 kg s-a desprins din munte si a cazut direct peste ea. Veronica Bulai se apropiase de versant pentru a face o fotografie pe care sa le-o trimita fiicelor sale.

Sursa foto: a1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea