Social

#programul rabla # programul rabla 2012 #tichete program rabla

Suplimentare de tichete in cadrul programului "Rabla"

Rovana Plumb, ministrul Mediului si Padurilor, a anuntat, luni, suplimentarea cu inca 30.000 de tichete a programului "Rabla" din acest an.

"Programul 'Rabla' va continua in acest an, in prima etapa, cu punerea pe piata a unui numar de 15.000 de tichete, iar dupa rectificare avem in analiza alte 15.000 de tichete pentru persoane fizice. Pana la finele acestei luni vom finaliza procedura de punere pe piata a unui numar de 15.000 de tichete aferente unei sume de 57 milioane lei, iar dupa rectificarea din luna iulie a celorlalte 15.000″, a declarat Rovana Plumb in cadrul unei conferinte de presa.

Potrivit informatiilor Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM), de la inceputul sesiunii din 2012 a programului "Rabla" au fost casate 23.949 de masini mai vechi de zece ani. Totodata, au fost cumparate 2.526 automobile noi, la achizitionarea acestora utilizandu-se 7.570 de tichete valorice. La fel ca in ultimii doi ani, valoarea unui astfel de tichet este de 3.800 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea