Social

Suplimentare de fonduri la "6 din 49"

Mai multi bani pentru posibilii castigatori de la tragerea “ 6 din 49 ” de Pasti . Loteria Romana a anuntat astazi suplimentarea fondului de castiguri al categoriei I, la tragerea speciala loto 6/49 a Sarbatorilor de Pasti, cu 500.000 de lei. Celor aproximativ 139.000 de euro, li se vor adauga 100 de premii a cate 10 mii de lei noi o tombola, pentru care se pun in joc 100 de premii a cate 10.000 de lei.

Pana acum la reportul pentru categoria I a tragerii 6/49 se inregistreaza, in acest moment, un report de aproximativ 18,6 milioane lei. Loteria organizeaza, in plus, Tombola Sarbatorilor de Pasti, unde se vor pune in joc premii in valoare de aproximativ 2.800 de euro, la care vor participa toti cei care joaca la tragerea Speciala Loto 6/49 a Sarbatorilor de Pasti.

Ultima data, marele premiu de categoria I la Loto 6/49 s-a castigat in 27 ianuarie , anul acesta, in valoare de 12,45 milioane euro si a fost cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane.

Intr-un top al castigurilor Loto 6/49, pe primul loc se afla Bucurestiul, cu premiul din 27 ianuarie, de aproape 47 de milioane de lei, pe locul doi, castigul de anul trecut din Calarasi, a carui valoare a fost de peste 34 de milioane lei.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului