Social

#shopping # fashion house #fashion house outlet centre

(P) Super shopping day la Fashion House Outlet Centre

Fashion House Outlet Centre, singurul centru de tip outlet din Romania, va invita sa luati parte la Super Shopping Day, sambata, 7 aprile cand veti putea beneficia de reduceri de pana la 90% din pretul initial al brandurilor preferate, multe alte oferte speciale, si de un program de cumparaturi prelungit pana la ora 24:00.

A devenit o traditie la Fashion House ca inainte de sarbatori sa oferim vizitatorilor nostri ocazia sa reinnoiasca garderoba intregii familii cu un efort financiar minim, intr-un maraton de 14 ore de cumparaturi eficiente”, declara Mia Deaconu, Marketing Manager Fashion House Outlet Centre.

puma , US Polo Assn., adidas, Mango, Stefanel, Levi`s, Otter, Nike, Champion, Columbia, Diesel si multe altele.

In general, produsele fac parte din surplusul de stocuri provenit direct de la producatori sau din colectiile anului anterior, modul de functionare al Fashion House, fiind asemanator cu cel din Europa si SUA unde aceste centre sunt foarte populare.

Produsele includ articole variate de cea mai buna calitate: imbracaminte sport, jeansi, tinute de zi, lenjerie, imbracaminte pentru activitati in aer liber, incaltaminte si accesorii, precum si unele articole casnice si se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.

Fashion House Outlet Centre poate fi vizitat de luni pana sambata intre orele 10:00 – 21:00, iar duminica de la 10:00 la 20:00. Pentru vizitatorii care vor ajunge la locatie cu ajutorul transportului public, poate fi folosita linia RATB de autobuz nr. 236, care circula direct pana la sediul Centrului.

Autobuzul opereaza intre centrul orasului si Fashion House din cadrul West Park Militari, zilnic intre orele 05:00 – 22:00. Se poate face si legatura cu linia 3 de metrou, la statia Pacii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea