Social

# cele mai frumoase destinatii din lume #Best of 2016 #lonely planet #transilvania

Suntem pe primul loc in topul celor mai frumoase destinatii din lume!

Transilvania trebuie vazuta macar o data in viata! Nu o spun doar romanii, ci si strainii, care au situat-o pe locul 1 in topul celor mai frumoase destinatii din lume, „Best of 2016”, lansat de Lonely Planet, cea mai mare editura de ghiduri de calatorie din lume, detinuta de trustul BBC Worldwide.

Autorii ghidului turistic spun ca in zona exista si altceva in afara de legende despre vampiri, sate sasesti si biserici fortificate.

„Pune-ti crucifixul departe si  arunca usturoiul - nu vei avea nevoie de ele in Transilvania de astazi, care sufla stereotipurile mai repede decat aripile unui liliac din iad. Da, cai si carute inca umbla prin regiunile rurale impadurite, dar vor impartasi curând drumurile cu cabine Uber , care vor plimba vizitatorii intr-un mod chic si vor avea parte de cazare Airbnb. Uita de tricourile cu Dracula  si investeste in  numarul tot mai mare de galerii de arta, statiuni excelente de schi si excursii epice in natura”, anunta site-ul oficial al editurii Lonely Planet.

“Acest ghid nu scoate in evidenta destinatiile catre care se indreapta cei mai multi dintre turisti, ci locurile pe care echipa noastra considera ca ar trebui sa le viziteze”, a declarat Tom Hall, directorul editorial al Lonely Planet.

Top 10 regiuni


1. Transilvania, Romania
2. Islanda de Vest
3. Valle de Vinales, Cuba
4. Friuli, Italia
5. Insula Waiheke, Noua Zeelanda
6. Auvergne, Franta
7. Hawaii
8. Bavaria, Germania
9. Costa Verde, Brazilia
10. St. Helena  

Top 10 tari


1. Botswana
2. Japonia
3. SUA
4. Palau
5. Letonia
6. Australia
7. Polonia
8. Uruguay
9. Groenlanda
10. Fiji  


Top 10 orase


1. Kotor, Muntenegru
2. Quito, Ecuador
3. Dublin, Irlanda
4. George Town, Malaysia
5. Rotterdam, Olanda
6. Mumbai, India
7. Fremantle, Australia
8. Manchester, UK
9. Nashville, Tennessee
10. Roma, Italia

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea