Social

Summitul Comediei

Trupe din Anglia, Franta si Irlanda vor participa la Bucuresti la un “summit al comediei”. In perioada 6-8 aprilie are loc cea de a VI-a editie a Festivalului Comediei Romanesti, “festCO 2008”, sectiunea internationala. Evenimentul este organizat de Teatrul de Comedie , impreuna cu Primaria Municipiului Bucuresti si cu Ministerul Culturii si Cultelor.

Trupele participante vor juca spectacole pe textele dramaturgilor romano-francezi Eugene Ionesco si Matei Visniec . Acesta din urma isi va lansa cu aceasta ocazie si volumul de teatru scurt “Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu”, aparut la Editura Paralela 45 . Noutatea acestei editii o constituie trasnformarea centrului istoric a Bucurestiului in “scena” de teatru prin prezentarea in spatii neconventionale a unor spectacole incluse in sectiunea off a festivalului. Publicitate

Sectiunea nationala a acestei editii va avea loc intre 18 si 24 mai. Tot atunci va avea loc si Gala Comediei Romanesti in cadrul careia vor fi anuntate premiile festCO 2008 si textele cistigatoare la concursul de dramaturgie “Comedia Romaneasca”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea