Social

Sugestii de cadouri pentru Sf. Valentin


Alegeti o solutie potrivita bugetului alocat pentru a va rasfata perechea.



Cadoul de Sfantul Valentin pe care-l veti alege pentru persoana iubita si cum veti decide sa petreceti Ziua Indragostitilor spun totul despre calitatea relatiei actuale. Asa ca daruiti ceva care are o semnificatie reala pentru dumneavoastra. Indiferent de bugetul de care dispuneti, este bine sa va rasfatati persoana iubita cu un cadou-surpriza.

Daca v-ati hotarat sa-i luati o floare, amintiti-va ca florile in ghiveci se pastreaza mai mult, iar daca adaugati si o cutie cu bomboane de ciocolata, cu siguranta vor fi apreciate. Mai ales ca un buchet de flori de la o florarie costa intre 40 si 150 de lei noi (intre 400.000 de lei vechi si 1,5 milioane de lei vechi), in cele mai fericite cazuri.

Pentru o cutie cu bomboane Ferrero Rocher cheltuiti in jur de 28 de lei noi (280.000 de lei), in functie de magazinul de unde le achizitionati si de gramaj .

Cautati inspiratie prin magazine

Daca persoana iubita merita, trebuie sa va pregatiti cu o rabdare de fier pentru ca va fi nevoie sa luati la picior magazinele din oras. Perioada de reduceri inca nu s-a incheiat si se pot gasi obiecte foarte dragute la shopping Center, magazinele deja au inceput sa-si aduca noile colectii.

De la Mango, Castro, Promod puteti achizitiona bluze, fuste, blugi, dar si genti si incaltaminte. Astfel de shopping Center) sau Triumph, pentru ca de Sfantul Valentin si-au lansat colectii de lenjerie intima tematice.
Barbatii pot opta pentru un colier impletit de la Promod, care costa doar 59,90 lei noi (599.000 de lei vechi).

Nu uitati de lumanarile parfumate, pe care le puteti achizitiona la preturi cuprinse intre 6 si 20 de lei noi de la Sara Blu, Totem sau Body Shop.

(continuarea in Evenimentul Zilei )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea