Social

#sua arme hamas #transport arme hamas

SUA au interceptat un transport de arme avand ca destinatie Hamas

SUA au interceptat o incarcatura cu arme iraniene ce ar fi avut ca destinatie militanti ai Hamas in Fasia Gaza, a afirmat marti un inalt responsabil militar american.

Seful Statului Major Interarme, amiralul Mike Mullen, si secretarul de stat Hillary Rodham Clinton au afirmat ca este prea devreme pentru a spune daca perspectiva unei noi angajari a SUA cu Iranul va da rezultate, informeaza Associated Press, citata de NewsIn.

Mike Mullen a confirmat ca un vas sub pavilion cipriot, interceptat in Marea Rosie saptamana trecuta, transporta arme iraniene si autoritatile americane suspecteaza ca incarcatura era destinata Fasiei Gaza, unde Hamas si Israelul monitorizeaza un armistitiu instituit dupa trei saptamani de lupte. "SUA au facut cat de mult puteau sa faca legal", a declarat Mike Mullen, adaugand ca ar dori mai multa autoritate pentru a actiona in astfel de cazuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea