Social

#stres #telefon #email #nivel de stres #verificare email

Iti verifici frecvent e-mailul de serviciu pe telefon? Iata ce poti pati!

Cercetatorii au descoperit faptul ca verificarea constanta a emailului de serviciu de pe telefonul mobil in afara orelor de program creste dramatic nivelul de stres.

Potrivit studiului Gallup, citat de dailymail.co.uk, aproape jumatate dintre cei care obisnuiesc sa presteze frecvent munca si de acasa se declara mult mai stresati, comparativ cu cei 36% care spun ca refuza sa mai aiba vreo legatura cu jobul dupa terminarea orelor de lucru.

De vina sunt, sustin cercetatorii, si asteptarile angajatorilor. 62% din angajatii intervievati au declarat ca sefii lor le pretind sa isi verifice emailul chiar si in afara orelor de program si sa ramana in acest fel conectati.

Cei care muncesc si de acasa considera ca acest lucru le creste prestigiul si sunt mai bine vazuti de angajator, de aceea sunt dispusi sa accepte chiar si oboseala provocata de acest mod de lucru. 47% din cei chestionati au declarat ca lucreaza cel putin 7 ore de acasa pe saptamana.

Cercetatorii Institutului Gallup au intervievat pentru acest studiu 4.475 de adulti aflati in campul muncii.

Sursa foto: dailymail.co.uk

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.