Social

#dormitor #cuplu #relatii # casnicie fericita # cum dormi # casnicie perfecta

Studiu inedit! Cum trebuie sa dormi ca sa ai o casnicie fericita

Secretul casniciei perfecte exista si este mai simplu decat ai crede. Potrivit unui studiu al cercetatorilor britanici, tot ce trebuie sa faci este sa dormi dezbracat/a alturi de partener.

Studiul imedit a fost comandat de compania Cotton USA si a avut rezultate surprinzatoare. Astfel, 57% dintre participanţii la studiu care au spus că dorm dezbrăcaţi au declarat că sunt fericiţi în cuplu. Prin comparaţie, 48% dintre respondenţii care au spus că poartă pijamale pe timpul nopţii, 43% dintre cei care se îmbracă cu cămăşi de noapte şi 38% dintre cei care poartă salopete de noapte s-au declarat fericiţi în căsnicie. 

 "Nu trebuie sa trecem cu vederea peste atmosfera din dormitor. Aşternutul patului este delicat cu pielea, încurajând intimitatea", a mai spus Stephanie Thiers-Ratcliffe, reprezentant al companiei care a comandat sondajul. Studiul a mai relevat si alte mici secrete care fac viata in doi mai frumoasa. Astfel, jumătate dintre persoanele chestionate se simt deranjate de obiceiul de a mânca în pat al partenerului de viaţă, 59% urăsc ca rufele murdare să fie lăsate pe podea şi 23% nu suporta ca partenerul să poarte şosete în pat.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea