Social

#dormitor #cuplu #relatii # casnicie fericita # cum dormi # casnicie perfecta

Studiu inedit! Cum trebuie sa dormi ca sa ai o casnicie fericita

Secretul casniciei perfecte exista si este mai simplu decat ai crede. Potrivit unui studiu al cercetatorilor britanici, tot ce trebuie sa faci este sa dormi dezbracat/a alturi de partener.

Studiul imedit a fost comandat de compania Cotton USA si a avut rezultate surprinzatoare. Astfel, 57% dintre participanţii la studiu care au spus că dorm dezbrăcaţi au declarat că sunt fericiţi în cuplu. Prin comparaţie, 48% dintre respondenţii care au spus că poartă pijamale pe timpul nopţii, 43% dintre cei care se îmbracă cu cămăşi de noapte şi 38% dintre cei care poartă salopete de noapte s-au declarat fericiţi în căsnicie. 

 "Nu trebuie sa trecem cu vederea peste atmosfera din dormitor. Aşternutul patului este delicat cu pielea, încurajând intimitatea", a mai spus Stephanie Thiers-Ratcliffe, reprezentant al companiei care a comandat sondajul. Studiul a mai relevat si alte mici secrete care fac viata in doi mai frumoasa. Astfel, jumătate dintre persoanele chestionate se simt deranjate de obiceiul de a mânca în pat al partenerului de viaţă, 59% urăsc ca rufele murdare să fie lăsate pe podea şi 23% nu suporta ca partenerul să poarte şosete în pat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea