Social

#sex activitate profesionala #viata sexuala activa #viata sexuala #succes profesional #sex

STUDIU Cuplurile care fac sex de doua ori pe saptamana castiga mai multi bani

Angajatii care fac sex de doua sau chiar de trei ori pe saptamana castiga cu 4,5% mai mult decat aceia care au o viata sexuala mai putin activa, arata un studiu realizat de catre cercetatorii britanici.

Cercetatorii au incercat sa gaseasca o legatura intre activitatea sexuala si viata profesionala, dar se pare ca nu au gasit indicii clare in niciun sens, nici in cel care sa indice faptul ca sexul ii face pe oameni mai sanatosi, nici in cel care sa sugereze ca sexul inspira catre performante mai bune la locul de munca si, implicit, catre succes.

Dupa ce au pus intrebari cu privire la viata sexuala si castigurile financiare unui numar de 7.500 de persoane, cercetatorii au ajuns la concluzia ca oamenii care sunt multumiti si fericiti acasa au toate sansele sa fie mai eficienti si mai bine platiti la locul de munca.

"Teoria piramidei lui Maslow ne arata ca, daca suntem mai fericiti in plan personal, dam randament mai bun in plan profesional", a declarat dr Nick Drydakis, cercetator la Universitatea Anglia Ruskin.

"Aceasta teorie confirma, de fapt, ca oamenii au nevoie sa fie iubiti, in moduri sexuale si nonsexuale, de catre altii. In absenta acestor elemente, pot deveni singuratici si se pot alege cu anxietati sociale si depresii, care le vor afecta, fara indoiala, performantele profesionale", a mai concluzionat acesta.

Sursa foto: vamshare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea