Social

#studiu #apuseni #vinovat #accident aviatic

STUDIU: Cine este principalul vinovat pentru tragedia din Apuseni in opinia romanilor

Un sondaj realizat de Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic a aratat ca, in opinia romanilor, principalul vinovat in cazul intarzierii imense in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni este Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

Astfel, potrivit rezultatelor sondajului, 55% din romanii participanti au declarat ca STS era principala institutie care trebuia sa localizeze locul din care a fost efectuat apelul catre 112.

In ceea ce priveste celelalte institutii implicate in acest caz, in opinia romanilor Ministerul de Interne a fost considerat de 26% din "foarte vinovat", de 39% - "destul de vinovat", 6% - "destul de nevinovat", 11% - "deloc vinovat", 18% - "nu stiu/nu raspund".

4% din respondenti au precizat ca "foarte vinovat" pentru aceasta tragedie a fost pilotul aeronavei prabusite, deoarece nu a respectat procedurile pentru siguranta.

In ceea priveste vinovatii pentru modul cum s-a actionat dupa prabusirea avionului, respondentii au declarat ca STS a fost vinovat in proportie de 37%, ROMATSA - 15%, MAI - 5%, Guvernul si premierul - 5%, echipele de cautatori, coordonate de ISU - 3%, pilotul aeronavei - 3%, iar 32% s-au abtinut in a da un raspuns.

Sursa foto: ziuanews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea