Social

#obicei #cafea #stiri #romani #facebook

Studiu: Cei mai multi romani isi incep dimineata pe Facebook

Romanii isi petrec din ce in ce mai mult diminetile pe internet, peste 50% preferand sa-si bea cafeaua in timp ce-si acceseaza contul de pe reteaua de socializare Facebook, conform unui studiu recent.

77% dintre cei chestionati sustin ca un start bun dimineata le influenteaza pozitiv intreaga zi, activitatile matinale avand un impact direct asupra starii de bine. 52% dintre romani spun ca isi beau cafeaua in timp ce isi verifica contul de Facebook. Datele mai arata ca romanii vor sa fie la curent cu noutatile zilei inainte de a pleca acasa, 62% dintre ei urmarind la prima ora stiri la TV, radio sau online.

Studiul care analizeaza obiceiurile matinale ale romanilor a fost realizat de catre compania Exact Cercetare si Consultanta in intervalul 20-21 februarie 2013, pe un esantion de 342 de persoane din mediul urban, cu varsta cuprinsa intre 25 si 45 de ani. Marja de eroare a studiului este de +/- 5,3%.

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea