Social

#romani Mos Nicolae # Mos Nicolae cadouri #mos nicolae

STUDIU Ce cadouri cumpara romanii de Mos Nicolae

Aproape 90% dintre romani, mai exact 87,3% dintre persoanele din mediul urban, intentioneaza sa cumpere cadouri de Mos Nicolae pentru cei dragi, cadourile preferate fiind dulciurile (70,4%), urmate de jucarii (48,2%) si de articole de imbracaminte/incaltaminte (41,7%), arata o cercetare de piata! 

Conform studiului realizat de catre Mednet Marketing Research Center, se vor oferi si fructe, cosmetice/parfumuri sau carti. Pe langa acestea, au mai fost mentionate bijuterii si accesorii, articole de design, accesorii pentru smartphone/tableta sau chiar electronice si electrocasnice. Cei care nu au gasit cadoul potrivit, vor oferi si bani (2,0%).

Suma medie pe care respondentii o vor aloca pentru cadourile de Mos Nicolae este de 345,26 lei. si, cu toate ca anul 2018 a adus cresteri salariale, in special in sectorul public, suma medie alocata cadourilor pe care le va aduce Mos Nicolae nu a crescut fata de anul trecut (345,26 lei in 2018 versus 340,92 in 2017).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea