Social

# ziua femeii 2019 #ziua femeii #cadouri

Studiu: Care au fost cele mai reusite cadouri de Ziua Femeii in 2019?

Debutul primaverii este pe cat de spectaculos, pe atat de confuz. Ce isi doresc femeile de 8 martie ramane o dilema pentru multi domni, in timp ce cafenelele si magazinele din Bucuresti se intrec in idei din ce in ce mai indraznete pentru a veni in intampinarea acestei zile speciale. Desi inca mai exista domni pentru care cadoul perfect de Ziua Femeii se rezuma la un pachet de bomboane fine sau un buchet de flori, exista si altii care se adapteaza trendurilor.

 

Simplitatea este o cale sigura, insa si batatorita, deci deloc surprinzatoare. Femeia anului 2019 pune accent pe cadouri personalizate, precum modelele de cani personalizate oferite de Copyzone.ro, si iesiri romantice in localuri cu specific si traditie.

Un astfel de local este chiar Ganesha Caffe, care de 8 martie a asteptat cuplurile cu meniuri si tematici deosebite, ca parte din surpriza pregatita de parteneri.

De Ziua Femeii va puteti surprinde partenerele cu cele mai autentice cadouri personalizate si iesiri la cafenele

Femeile (inca) pot fi surprinse, daca mizati pe cadouri autentice de 8 martie. Acest principiu este universal – valabil atat in cazul domnilor care doresc sa isi dea partenerele pe spate cu darurile oferite de Ziua Femeii, dar si pentru managerii / sefii care doresc sa le faca o surpriza angajatelor pe care le au in subordine. O solutie care se pliaza optim in ambele contexte sunt cadourile personalizate.

La ora actuala, piata este pe pe o panta ascendenta si multe companii, ca de pilda CopyZone, ofera o gama larga de materiale ce pot fi personalizate cu logo-ul companiei ori fotografia de cuplu. In topul obiectelor personalizate se numara tricourile / bluzele, pernele, canile, iar mai apoi puzzle-urile si brelocurile.

Cadoul este completat de o iesire romantica la o cafenea cu narghilea de pe Calea Victoriei Bucuresti, unde puteti servi si preparate cu specific libanez sau o shisha de calitate.

Ce isi (mai) doresc femeile de ziua lor?

In mod evident, lista recomandarilor pentru cadoul perfect de 8 martie continua cu idei poate si mai indraznete decat cele ante-mentionate. Daca partenera dumneavoastra se dovedeste a fi o fire activa, care iubeste calatoriile, o puteti surprinde cu un city break. Totusi, daca ramaneti la ideea de cafenea sau ceainarie in Bucuresti, trebuie sa stiti ca exista localuri care sunt dispuse sa colaboreze in vederea organizarii unei surprize. Asadar, daca doriti sa va cereti partenera in casatorie intr-un local exceptional, intr-o atmosfera intima, Ganesha Caffe este locatia predilecta.

Sintetizand, daca doriti sa va surprindeti partenera de 8 martie anul viitor, puteti alege una dintre urmatoarele recomandari de cadouri, care s-au dovedit apreciate anul acesta de cititoarele noastre:

  • Aranjamente florale;

  • Livrarea la birou a unor delicii dulci;

  • Declaratii siropoase exprimate in public ori la restaurant;

  • O seara in doi, precedata de o cina romantica;

  • Un obiect vestimentar sau office personalizat cu un mesaj amuzant.

Totusi, cel mai frumos cadou de Ziua Femeii ramane dragostea neconditionata, alaturi de dedicarea deplina a partenerului.

Emotia nu poate fi surclasata de daruri materiale, insa acestea va ajuta sa treceti cu brio acest test pentru a aduce zambetul pe chipul femeii iubite. Chiar daca sunteti la inceputul relatiei sau v-ati dori sa treceti la pasul urmator, respectiv o cerere in casatorie, trebuie sa stiti ca Ziua Femeii are o simbolistica puternica si trebuie celebrata an de an. In fond, nu aveti nevoie de bugete mari pentru a-i pregati un cadou personalizat sau a o invita la o cina romantica.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea