Social

#studenti #metrou #reducere #tren #cupoane

Studentii vor beneficia anual de 24 de calatorii cu trenul la jumatate de pret

Studentii vor beneficia intr-un an universitar (1 octombrie - 30 septembrie) pentru transportul feroviar de 24 de calatorii simple cu reducere de 50% din tariful trenurilor interregio, clasa a II-a, se arata intr-un proiect propus de Ministerul Transporturilor.

In document se mai precizeaza ca vor beneficia de tarif redus cu 50%, pentru transportul cu metroul si pe calea ferata, elevii din invatamantul obligatoriu si liceal acreditat sau autorizat. De asemenea, si studentii vor plati doar 50% din costurile aferente calatoriei cu metroul.

Eliberarea biletelor de calatorie si abonamentelor lunare pentru elevi si studenti, cu tarife mai mici cu 50%, se face contra cost, pe baza carnetelor de elev sau a legitimatiei de elev pentru reducere transport. Atat carnetele, cat si legitimatiile vor trebui sa fie vizate la zi pentru anul scolar in curs.

In cazul studentilor, eliberarea legitimatiilor de calatorie cu reducere de 50% din tariful trenurilor interregio se va face pe baza legitimatiei de student pentru reducere transport si a carnetului de cupoane pentru calatorie cu trenul cu reducere de 50%.

Carnetele de cupoane si legitimatiile pentru reducere la transport vor fi tiparite de Ministerul Educatiei si repartizate institutiilor de invatamant superior.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.