Social

Studentii pot castiga pe timpul verii intre 650 si 1.400 de lei pe luna

Un loc de munca in perioada verii pentru un student poate fi un prim pas catre o angajare definitiva la sfarsitul facultatii.

Supermarketurile bucurestene abunda de oferte de angajare, la fel si fast-foodurile sau hotelurile si restaurantele de pe litoral. Salariile pe care angajatorii le propun studentilor sunt intre 800 si 1.400 de lei pe luna. Potrivit Iulianei Badea, manager de recrutare la Lugera&Makler, angajarea pe timpul vacantei de vara este o oportunitate pentru angajatori de a-si forma o baza de date pentru selectiile viitoare de personal.

Angajari sezoniere la Nokia

Fabrica Nokia, de la Jucu, din judetul Cluj, ofera studentilor locuri de munca pe timpul verii. Reprezentantii Nokia au initiat programul „ Summer Job " prin care studentii sunt invitati sa castige experienta profesionala ca operatori de linie de productie .

„Nu conteaza domeniul de specializare sau anul de studiu al celor care doresc sa faca parte din program. Cei interesati trebuie doar sa fie disponibili in lunile iulie si august si sa dea dovada de implicare. De asemenea, trebuie trimis un C.V. pe adresa de mail summerjob @ nokia.com, apoi persoanele vor fi contactate de noi si programate pentru un interviu", au declarat, pentru ziarul „Clujeanul", reprezentantii companiei.

Programul de lucru este planificat in trei schimburi, iar la sfarsitul stagiului orice angajat are posibilitatea de a continua colaborarea cu Nokia.

Salariile celor angajati vor fi de 650 de lei pe luna, tichete de masa , o masa calda in timpul programului si transport gratuit pana in oras.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea