Social

Studentii iubareti din reclama au luat cursuri de sarut

Doi adolescenti indragostiti. El o conduce seara acasa. La inceput doar isi zambesc timid si isi fac cu mana la despartire. In a doua seara, se prind de mana, el ii ofera un trandafir alb si primeste un pupic pe obraz, pentru ca in cea de-a treia sa o tina frumos pe dupa gat si sa vina in sfarsit sarutul multasteptat. Amandoi, el si ea, au fost frumosii protagonisti ai fascinantei reclame la o companie de telefonie mobila, care i-a innebunit pe romani de Sarbatori. Pentru el, Sorin Dobrin, 19 ani, este primul spot, pentru ea, Mihaela Ionescu , tot 19 ani, este deja al patrulea. Sunt recunoscuti in autobuze si tramvaie, fetele ii canta lui Sorin melodia din reclama, iar baietii intra imediat in vorba cu Mihaela. Amandoi au avut discutii "acasa" cu iubitul si iubita, pesemne ca sarutul lor, reluat de atatea ori la repetitii, a starnit tot atatia fiori...

Mai mult lipici la fete

"Urcam in metrou si in autobuz si ma trezeam ca imi faceau fetele cu mana, dupa care incepeau sa imi cante melodia din reclama. Mie imi crapa obrazul de rusine si imi venea sa intru in pamant. Normal ca intamplarile acestea imi umpleau orgoliul, dar era, totusi, neplacut", spune Sorin. Familia lui este alcatuita "dintr-o mama, un tata si pestisorul din acvariu". Este student in al II-lea an la Facultatea de Actorie din Bucuresti si il are ca profesor de an pe actorul Florin Zamfirescu . Mereu agitat, mereu pe fuga, nu sta nici o clipa, nici macar atunci cand vorbeste.
"Colegii m-au felicitat inainte ca eu sa vad reclama. Abia dupa 9 zile de la difuzare am vazut-o. Mi-a batut inima atat de tare! Spot-ul a iesit foarte bine, iar eu m-am descurcat destul de bine. Cu Mihaela m-am inteles extraordinar de la inceput. Am avut si o intreaga echipa care a stat dupa noi. Cand fata ma saruta, veneau imediat sa-mi ia machiajul de pe fata sau de pe buze. Am avut si o discutie cu prietena mea pe aceasta tema... mai multe nu comentez...", continua el razand.
Sorin zice ca spot-ul i-a adus bani si popularitate in randul colegilor si in randul fetelor. Viitorul actor este multumit de ceea ce are, dar isi doreste mai mult. Spune ca se plictiseste in vacanta, pentru ca nu face ceea ce face la facultate, unde, de multe ori, ramane si pana la 3 noaptea pentru repetitii. Actorii lui preferati sunt stefan Iordache si Victor Rebengiuc .

"Prietenului meu nu i-a picat foarte bine ca m-am sarutat cu altul"

"Prima oara ne-am sarutat la probe. Eu am prieten de 2 ani si jumatate. Mi-a fost mai greu, pentru ca el nu accepta chestiile acestea. A fost ciudat... de doi ani si jumatate nu ma mai sarutasem cu nimeni altcineva decat cu prietenul meu. Lui nu i-a picat foarte bine. Mi-a spus ca, de fiecare data cand a vazut reclama, l-au trecut toti fiorii", spune Mihaela. In timpul filmarilor, cei doi au tremurat intruna de frig. "Am inceput sa filmam la 7 seara si am terminat pe la 3 noaptea. Aveam o bluzita atat de subtire... nu mai puteam de frig. Se plimbau cu aparatele de incalzit dupa noi. Cand dadeau drumul la camere le opreau, sa nu se reflecte lumina pe fetele noastre", spune Mihaela. Ea este studenta in anul intai la ASE, la Relatii Economice Internationale. "Auzi, tu esti fata din reclama?", o intreaba baietii pe strada. Mihaela lucreaza la o agentie de modele de 2 ani de zile.
"Sorin are cam aceeasi inaltime ca a mea, eu sunt chiar putin mai inalta si am avut ceva probleme la filmari. El ma tinea de gat, eu trebuia sa ma uit la el si sa fac pe indragostita, imi era greu ca era cat mine... Mi s-a tot schimbat rujul, il tot pupam, nu iesea, o luam de la capat. Reclama a fost o poveste tipica, reala, intre doi indragostiti", spune fata.
Ea crede ca a reusit in viata pentru ca a avut noroc si sansa: "In majoritatea reclamelor in care am jucat, am reusit pentru figura, pentru expresia fetei, nu pentru inaltime... nu-s foarte inalta sau foarte slaba. A fost un an plin de impliniri, mi-am luat bac-ul, am luat la facultate la locurile fara taxa . Vreau sa lucrez in continuare in publicitate. Daca am ajuns undeva nu pot sa decad".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea