Social

#studenti #alegeri #liber #cerere

Studentii cer zi libera si transport in comun gratuit in perioada votulului

Din cauza faptului ca la alegerile parlamentare din 9 decembrie nu se poate vota decat in orasul sau localitatea unde este stabilit domiciliul, "Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania" solicita transport gratuit pentru studenti, in perioada 7-10 decembrie, si liber a doua zi dupa alegeri.

Potrivit unui comunicat de presa, eliberat de "Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania", studentii care invata in alta localitate decat cea in care au domiciliul stabil nu vor putea vota in alta parte, chiar daca au viza de flotant.

Cum foarte multi studenti studiaza in alte orase decat cele unde au stabilit domiciliul, ANOSR solicita Guvernului, Ministerului Educatiei si Mnisterului Transporturilor transport in comun gratuit, in perioada 7-10 decembrie, pentru ca acestia sa poata merge sa voteze in localitatile de care apartin.

De asemenea, studentii vor si ca a doua zi dupa alegeri, 10 decembrie, sa fie libera, pentru a se putea intoarce inapoi in orasele unde-si desfasoara activitatea academica.

Foto: Antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea