Social

#vacanta elevi #elevi #modificare #structura anului scolar 2013-2014

Structura anului scolar 2013-2014, modificata

Ministerul Educatiei Nationale a lansat in dezbatere publica un proiect de Ordin de ministru ce aduce noi modificari in structura noului an scolar 2013-2014.

Documentul se afla in dezbatere publica pana pe 31 mai si urmeaza sa fie aprobat de ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la 1 iunie.

Potrivit noului proiect privind structura noului an scolar 2013-2014, elevii vor incepe cursurile pe 16 septembrie si se vor incheia pe 9 februarie. De asemenea, semestrele vor fi impartite in mod egal, iar vacanta intertrimestriala va fi in perioada 1-9 februarie. Aceasta modificare are ca scop pastrarea unui echilibru intre timpul pe care trebuie sa il aiba elevii pentru studiu si cel destinat asimilarii materiei, dar si cel al perioadei de odihna.

O alta noutate ce vine odata cu noul an scolar este si aceea ca elevii vor avea liber si in a trei zi de Paste, respectiv 22 aprilie 2014.

Sursa foto: mediafax.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea