Social

Stripteuza, eleva de nota 10

Una dintre cele trei dansatoare minore descoperite zilele trecute de politisti in clubul de noapte Leonardo din Capitala este aparata chiar de directorul liceului in care invata.

Cele trei "dansatoare de liceu" au fost surprinse in timpul perchezitiei facute de politisti la clubul Leonardo (al carui patron este cercetat in dosarul "Cocaina"), in cate o camera a clubului. Fiecare fata era insotita de un barbat, iar una dintre ele facea sex cu partenerul respectiv.

UN DIRECTOR UIMIT

Povestea uneia dintre fete, eleva la liceul Tudor Vladimirescu , ne-a uimit in momentul in care am stat de vorba cu directorul liceului, Pavel Lazarov. Acesta era surprins si totodata dezamagit la aflarea vestilor, care au pus-o intr-o lumina nefavorabila pe Alexandra . Cu toate ca Alexandra, alaturi de celelalte doua fete, este cercetata pentru prostitutie , Lazarov nu crede o iota din toate astea. Si spune lucrul acesta pentru ca Alexandra este un copil cuminte care invata foarte bine.



NU-I AJUNGEAU BANII

In vara anului trecut fata s-a transferat la liceul Tudor Vladimirescu de la un liceu din Alexandria . In Bucuresti, tanara locuieste la niste rude. Eleva avea numai 10 pe toata linia, lucru care l-a surprins placut pe directorul Lazarov. Acesta a stat de vorba cu Alexandra, dupa ce a aflat de scandalul in care este implicata, iar fata a recunoscut ca danseaza in barul respectiv. Insa doar atat. Ea a spus ca a raspuns unui anunt pe care l-a gasit intr-un ziar si pentru simplu motiv ca nu se ajunge cu banii s-a angajat aici ca dansatoare.

PE DRUMUL CEL BUN

Directorul liceului a stat de vorba si cu dirigintele fetei, care a spus ca si-ar dori ca toti elevii sa fie la fel de cuminti si de buni ca Alexandra. La sfarsitul discutiei, Lazarov ne-a marturisit ca daca pana la urma se va dovedi ca fata chiar este implicata si in alte "meserii" in barul respectiv, chiar el va face tot posibilul sa o aduca pe drumul cel bun. Insa este convins ca Alexandra era doar o dansatoare in clubul Leonardo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea