Social

Stranierii care au marcat

Atacantul roman Viorel Moldovan a marcat din nou pentru FC Nantes, in etapa a 28-a a campionatului francez de fotbal, dar "canarii" au terminat la egalitate pe teren propriu, 2-2, cu FC Metz . Moldovan a marcat in min. 14 cel de-al 13 gol de la inceputul anului (al 8-lea in campionat), in 11 meciuri, Sylvain Armand a majorat diferenta in min. 38, dar oaspetii au revenit dupa pauza, prin Mehdi Meniri (49) si Toifilou Maoulida (73). Internationalul roman a fost schimbat in min. 89 de Olivier Quint.

Fotbalistul roman Catalin Racanel a marcat un gol pentru echipa germana de fotbal Eintracht Trier, in meciul castigat cu scorul de 4-0 in fata formatiei Jahn Regensburg, in etapa a 24-a a ligii secunde germane. Patschinski a deschi scorul in min. 39, din penalty, Matthias Keller l-a majorat in min. 55, Racanel a inscris in min. 70, pentru ca tabela sa fie inchisa de Labak, min. 81. Racanel, care a jucat 90 de minute, a marcat al optulea sau gol in acest sezon, fiind golgheterul echipei. In alt joc, LR Ahlen a terminat la egalitate cu Energie Cottbus, echipa la care romanul Laurentiu Reghecampf a fost schimbat de Hujdurovic in min. 90.

Budapesta, 15 mar (Rompres) - Fotbalistul roman Daniel Rednic a marcat un gol in meciul castigat cu scorul de 2-0 de formatia MTK Budapesta, in deplasare, cu Balaton Siofok, in etapa a 18-a a campionatului maghiar. Oaspetii au deschis scorul prin Istvan Pisont (76), iar Rednic a majorat diferenta in ultimul minut.

Internationalul roman Lucian Sanmartean a adus victoria echipei Panathinaikos Atena, in deplasare, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Panionios Atena, in etapa a 23-a a campionatului elen de fotbal. Sanmartean, intrat la pauza in locul lituanianului Zutautas, a marcat unicul gol, in min. 83, iar Panathinaikos a urcat pe primul loc, cu 48 puncte, urmata de Olympiakos Pireu , 56 p, PAOK, 50 p, Aegaleo, 48 p, AEK, 41 p, Halkidonia, 41 p, etc. Derbyul etapei, Olympiakos Pireu si AEK Atena a fost castigat de echipa lui Ilie Dumitrescu (AEK), cu scorul de 1-0, gratie reusitei lui Vasilis Lakis (85).

Istanbul, 15 mar (Rompres) - Besiktas Istanbul, echipa antrenata de romanul Mircea Lucescu, a castigat in etapa a 25-a a campionatului de fotbal al Turciei, din nou cu emotii, in fata modestei Elazigspor, cu scorul de 5-3, unul dintre goluri fiind marcat de Adrian Ilie. Oaspetii au condus cu scorul de 2-0, prin reusitele lui Debnar (13) si Yunus Altun (20), Besiktas a revenit prin Tayfur (22) si Sergen (34) si a intrat cu avantaj la cabine, gratie unui gol marcat de Adrian Ilie (45, al treilea de la venirea la Besiktas). Dupa pauza, in numai cateva minute ambele echipe inscriu prin Ahmed Hassan (48) si Yunus Altun (50), pentru ca tot egipteanul Hassan (90) sa inchida tabela. Lucescu a jucat fara Daniel Pancu, iar Adi Ilie a intrat in min. 32, in locul lui Sinan Kaloglu, si a primit un cartonas galben in min. 86. In alt meci, Samsunspor a invins pe Diyarbakirspor cu scorul de 3-1, cu Giani Kirita pe teren pana in min. 88 (inlocuit cu Musa), iar, tot duminica, Gaziantepspor a invins in deplasare pe Riyespor, cu scorul de 2-1. In clasament, pe primul loc ramane Fenerbahce, cu 57 de puncte, urmata de Besiktas, cu 54 de puncte, Trabzonspor, 50 p, Denizlispor, 45 p, Galatasaray, 41 p, etc.

Atacantul aradean Cristian Ianu, de la echipa Bellinzona, este golgheterul ligii secunde elvetiene de fotbal. Ianu a marcat primul gol al partidei disputate in deplasare cu Concordia si incheiata la egalitate, 2-2, si a ajuns la zece goluri marcate in 19 partide. Bellinzona a condus cu 2-0 (Ianu 57 si Cavin 58), dar a primit pe final doua goluri. La Bellinzona, echipa care i-a dat Universitatii Craiova pe ivorianul Daouda Mariko si pe camerunezul Patrick Bengondo, ambii romani, Adrian Pit si Cristian Ianu, au jucat 90 de minute. Bellinzona ocupa un loc modest in liga a doua, aflandu-se pe 8, cu 40 de puncte din 21 de jocuri, iar Ianu este cel mai bun marcator, cu 10 goluri, la egalitate, insa, cu brazilianul Rafael (liderul Chiasso) si Vogt (Vaduz).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea